O nama

Kompanija „KABL-METAL“ D.O.O. postoji i posluje od 1993 godine. Bavimo se pre svega veleprodajom , proizvodnjom i maloprodajom dečije,ženske i muške obuće.

Proizvodnja nam je smeštena u Kragujevcu i broji 10 zaposlenih. Proizvodimo dečiju obuću sa anatomskim uloškom u brojevima od 18-26, takođe proizvodimo i našu patofnu koja se radi pod brendom OBUĆA MIHAJLO, koji smo do prošle godine i zaštitili, proizvodnja na godišnjem nivou je 30.000 pari.U veleprodaji usko sarađujemo sa 20-ak fabrika iz Turske i to već 10-ak godina. Trenutno radimo sa 400 kupaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Rast prometa u 2017 godini je cca 40%.

Naša poslovna zgrada se nalazi na adresi Autoput za Novi Sad 105 u Beogradu, zgrada ima preko 1000kvm i tu je trenutno zaposleno 12 ljudi.Kako smo u veleprodaji dosta napredovali, prvo odlučili smo da otvorimo još jednu veleprodaju ženske modne obuće i tašni koja se nalazi u T.C BELMAX, kao drugo odlučili smo da se u 2018 godini posvetimo otvaranju i povećanju broja maloprodajnih objekata. Trenutno imamo 6 maloprodajnih objekata u Beogradu, na sledećim lokacijama:

- MIHAJLO KIDS FASHION – Vidikovac u T.C BAZAR-VIDIKOVAC
- MIHAJLO KIDS FASHION – Piramida Novi Beograd
- MIHAJLO KIDS FASHION – Železnik, outlet prodavnica na preko 150kvm
- MIHAJLO KIDS FASHION – Surčin – robna kuća na 2sprata, preko 600kvmv
- MIHAJLO KIDS FASHION – Zemun Park, jedina naša prodavnica u shopping centru, 140kvm
- OBUĆA MAJA, Prodavnica ženske modne obućeU planu nam je da u prestojećem periodu dosta unapredimo našu maloprodajnu mrežu i otvorimo 5-7 novih maloprodajnih objekata na području Begrada a pre svega interes nam je da otvorimo nekoliko prodavnica u Shopping mall-ovima ili Retail parkovima.

Galerija slika